POŠILJANJE IN DOSTAVA

Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah. Kupec ima pravico naročilo preklicati, zamenjati za drug izdelek ali pa izdelek izločiti iz naročila v primeru da je naročil več izdelkov.

Artikli, ki so bili naročeni do 10.00 ure in so na zalogi, bodo odpremljeni še isti dan, najkasneje pa v treh (3) dneh po prejemu naročila in njegovi potrditvi. Podatek ne velja za sobote in nedelje.

DOSTAVA ŽIVE IN ZAMRZNJENE HRANE

Živo hrano dostavljamo osebno tudi na določene točke po Sloveniji – strošek dostave je 4,20 €, ne glede na znesek in količino naročila. Tudi opremo lahko dostavimo osebno. Več o prevzemnih točkah in urah najdete tukaj – Osebna dostava. Živo in zamrznjeno hrano dostavljamo tudi preko kurirske službe.

Če izberete to dostavo, bo paket v roku 1-2 dni od naročila odposlan, vkolikor je naročeno na zalogi. Če naročite živo hrano, ki je po naročilu, pa prejmete takoj po naslednjem uvozu žive hrane. Ko paket predamo kurirju, na njegovo vsebino in rokovanje več ne moramo vplivati, tako da za stanje, v katerem prispejo žuželke in zamrznjena hrana, ne moremo odgovarjati. 

 

STROŠEK DOSTAVE
Stroški dostave so odvisni od višine zneska in teže vašega naročila oz. od izbranega načina prevzema.

1.) Pri izbranem osebnem prevzemu v našem skladišču, na naslovu Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj je prevzem brezplačen.

2.) Ob izbrani dostavi so cene pošiljanja paketov sledeče (pri plačilih po povzetju, na TRR, račun ali s kreditno kartico):

Pošiljanje z GLS:

Teža                            Cena z DDV

 • nad 0,5 kg do 5 kg 5,10 EUR
 • nad 5 kg do 10 kg: 7,90 EUR
 • nad 10 kg do 15 kg: 9,00 EUR
 • nad 15 kg do 20 kg: 10,00 EUR
 • nad 20 kg do 25 kg: 11,00 EUR
 • nad 25 kg do 31 kg: 12,00 EUR
  Dodaten strošek: 0,8 € ob plačilu po povzetju

Pošiljanje s Pošto Slovenije:

Teža                            Cena z DDV

 • do 2 kg 5,60 EUR
 • nad 2 kg do 5 kg: 6,80 EUR
 • nad 5 kg do 10 kg: 8,50 EUR
 • nad 10 kg do 15 kg: 9,80 EUR
 • nad 15 kg do 20 kg: 12,00 EUR
 • nad 20 kg do 25 kg: 13,50 EUR
 • nad 25 kg do 31,5 kg: 15,00 EUR
  Dodaten strošek: 1,62 € ob plačilu po povzetju

Pri obeh dostavah se pri temperaturno občutljivem blagu zaračunajo sledeče postavke:
Strošek hladne termo embalaže: 3,19 €
Strošek tople termo embalaže: 3,19€ GLS in 1,20€ Pošta Slovenije.

Dodatnih stroškov provizije ni. Kurirska služba opravi le dostavo v primeru plačila po povzetju ter po prejemu denarnih sredstev (nakazilo na TRR)..

MANJKAJOČI IZDELKI IN NEPOPOLNA PLAČILA

Če po naši presoji manjkajoči izdelek bistveno vpliva na pošiljko vas bomo o tem prej obvestili, vi pa se boste odločili ali vam preostale izdelke odpošljemo, ali pa se dogovorite drugače.

Netočnih predplačil ne priznavamo. Naročilo bo obdelano šele takrat ko bo v celoti plačano.

POZOR!
Pred pošiljanjem izdelkov večjih dimenzij ali teže ocenimo ali se izdelek lahko pošilja po pošti ali pa ga je potrebno pripeljati preko drugega prevoznika (osebna dostava). V takem primeru lahko nastanejo tudi dodatni stroški o katerih pa vas bomo seveda v naprej obvestili.

Kupec si lahko zagotovi prevoz tudi sam.

OSEBNI PREVZEM
Pri osebnem prevzemu v podjetju (Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj) stroški dostave niso obračunani.

Podjetje ne odgovarja za pravopisne, cenovne ali tekstovne napake. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti artiklov.

Spletna trgovina DS Reptiles