Plačilo z gotovino

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavniku z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.
Ob dostavi in plačilu po povzetju kurirska služba zaračuna strošek provizije vplačnine po povzetju (0,80 eur). Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu.

Gotovinsko plačilo lahko izberete pri načinih nakupa:

  • Po povzetju dostavniku kurirske službe (GLS, DPD)
  • Osebni prevzem v naši poslovalnici
  • Ob naši lastni osebni dostavi

 

Predplačilo na transakcijski račun

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. V najkrajšem času bomo na vašo elektronsko pošto poslali ponudbo/predračun. Ko je plačilo ponudbe/predračuna razvidno na našem bančnem računu, vaše naročilo obdelamo do konca in zagotovimo dostavo/prevzem blaga.

Predplačilo lahko izberete pri načinih nakupa:

  • Ob naročilu v spletni trgovini in dostavi kurirske službe (GLS, DPD)
  • Ob naročilu v spletni trgovini in osebnem prevzemu na našem prevzemnem mestu
  • Ob naročilu v spletni trgovini in osebni dostavi

 

 

 

 

Kartica

S kartico lahko plačate ob prevzemu naročil kakor tudi v fizični trgovini.

V fizični in spletni trgovini DS Reptiles je možno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club). Plačilo z vrednotnicam ni mogoče.

Kartično plačilo ob dostavi je možno:

  • GLS – plačilo s kartico je možno tudi direktno pri dostavljalcu. Stranka lahko plača s kartico tudi na izbranih prevzemnih točkah, kamor preusmeri svoj paket. (Petrol, trafike …).
  • GLS Paketomati – Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli na izbranem GLS Paketomatu, in ki še ni plačano, lahko na GLS Paketomatu poravnate s kartico. Plačilo z gotovino ni mogoče. Dodatno plačilo v primeru plačila po povzetju znaša 0,8 € in je ustrezno zaračunano in prikazano na priloženem računu.