Včasih nas kdo vpraša, zakaj “DS Reptiles” oziroma kaj prvi dve črki pomenita. DS sta začetnici imen: Dejan in Sabina, katera stojita za celotno idejo, trgovino in nasploh podjetjem, seveda s podporo vseh že obstoječih strank, družine in prijateljev.

Luna
Dežurni motivator

Naravni zvonec na prevzemnem mestu, z svojimi neumnostmi vedno popestri delovnik in voljo 

dejan

Dejan Černivec
Lastnik in direktor

Lastnik, direktor, računovodja, pristojen tudi za tehnične artikle v ponudbi, kakor tudi svetovalec in pomirjajoč člen v podjetju

Sabina Petek
Odnosi s strankami

Dostavljalka, skrbnica za socialna omrežja, svetovalka, veliko časa terenska, pozitivno naravnana in za vsako težavo najde rešitev

Jack
Degustator

Pristojen za vso živo hrano, dodatke, vitamine in minerale – če njemu hrana ni všeč, potem je niti ne dodajamo v ponudbo.

Zraven zgoraj naštetih glavnih članov, še v ekipo sodijo madagaskarki orjaški kameleoni, pritlikave agame, ameriški goži, kraljevi pitoni, mrežasti pitoni, udavi, kakor tudi pajki, stonoge, afriški polži.. Tako da imamo širok spekter znanja, seveda pa se iz dneva v dan izobražujemo, tako da Vam lahko kar najboljše pomagamo in svetujemo.

S čim se torej ukvarjamo?

Ukvarjamo se s svetovanjem, prodajo hrane, opreme in različnih dodatkov za eksotične živali. Zaupa in podpira nas veliko lastnikov eksotičnih ljubljencev, kakor tudi veliko javnih ustanov s Sloveniji, ki nakupujejo živo hrano pri nas. Sodelujemo z enim izmed najbolj priznanih rejcev insektov iz Nemčije in zagotavljamo najvišjo kakovost in raznovrstnost žive hrane.

Naša vizija

Naša osnovna naloga je izpolnjevati pričakovanja in zahteve strank, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati partnerstvo.

Na domačem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki teraristične opreme in hrane ter s pomočjo strokovnih sodelavcev postati najbolj zanesljiv poslovni partner na področju teraristične opreme in prodaje žive hrane za eksotične živali.

Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev, jo izboljševati in pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.

Kaj nudimo?

Trudimo se, da vse storitve, ki jih nudimo, opravimo kakovostno. Kakovostna in varna dostava, raznoliki izdelki, individualno svetovanje kakor tudi osebni stik in pošteno, k rešitvam usmerjeno reševanje morebitnih konfliktnih situacij nas še posebej odlikujejo.

Popolnoma se prilagodimo Vašim potrebam – tako, da je zadovoljna vsaka stranka, njihov ljubljenček, kakor tudi mi osebno.

Več o naši ponudbi si lahko ogledate v spletni trgovini.

Med drugimi podjetji nam zaupajo tudi:

Živalski vrt Ljubljana

Reptiles Nest

Akvarij terarij Maribor